Categorieën

Lunchcafé Ambiance Heerlen

Lunchcafé Ambiance Heerlen is momenteel gesloten volgens de richtlijnen van het RIVM en op reservering.

In Lunchcafé Ambiance op de vierde etage in Heerlen kunt u terecht voor ontspanning tijdens een dagje winkelen. In het mooie lunchcafé komt u even helemaal tot rust. Terwijl u uitkijkt over de stad of gebruikmaakt van internet via onze wifi kunt u genieten van heerlijke gerechten. Op de menukaart staan onder andere ontbijt-, lunch-, en hoofdgerechten.

Ook bent u van harte welkom om even tijd te nemen voor uzelf met een heerlijke kop koffie of thee en gebak. Er is een ruim aanbod aan luxe- en Limburgse vlaaien. Toe aan iets sterkers? Wij serveren ook heerlijke bieren van het vat, mooie wijnen uit Duitsland, Frankrijk en Argentinië en gedestilleerde dranken.

Op de kaart staat aangegeven welke gerechten glutenvrij en vegetarisch zijn. Voor verdere informatie over de kaart en allergenen kunt u terecht bij ons vriendelijke personeel via: 045-4000733.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.