Categorieën

Lunchcafé Ambiance Heerlen

In Lunchcafé Ambiance op de vierde etage in Heerlen kunt u terecht voor ontspanning tijdens een dagje winkelen. In het mooie lunchcafé komt u even helemaal tot rust. Terwijl u uitkijkt over de stad of gebruikmaakt van internet via onze wifi kunt u genieten van heerlijke gerechten. Op de menukaart staan onder andere ontbijt-, lunch-, en hoofdgerechten.

Ook bent u van harte welkom om even tijd te nemen voor uzelf met een heerlijke kop koffie of thee en gebak. Er is een ruim aanbod aan luxe- en Limburgse vlaaien. Toe aan iets sterkers? Wij serveren ook heerlijke bieren van het vat, mooie wijnen uit Duitsland, Frankrijk en Argentinië en gedestilleerde dranken.

Hieronder vindt u de menukaart en aanbiedingen van de maand die u online kunt bekijken. Op de kaart staat aangegeven welke gerechten glutenvrij en vegetarisch zijn. Voor verdere informatie over de kaart en allergenen kunt u terecht bij ons vriendelijke personeel via: 045-4000733.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.