Categorieën

Geselecteerde filters

  • Cavallaro Napoli
Cavallaro Napoli

Cavallaro Napoli

Categorieën

10 gevonden artikelen
Aantal
Sorteer op:
FILTERS
FILTERS

Geselecteerde filters

  • Cavallaro Napoli

Cavallaro Napoli

Als kind heeft Giuseppe Cavallaro(1973) al iets met mode. Van de verdiensten van zijn eerste bijbaantje koopt hij meteen mooie kleding. Dankzij zijn Italiaanse roots – zoon van een Italiaanse vader – heeft hij een voorliefde voor de Napolitaanse kledingindustrie; het hart van ambachtelijke kleermakerij. Hij verkoopt de dassen in zijn eigen netwerk en in 2004 besluit Cavallaro om de ICT vaarwel te zeggen en in Utrecht een eigen winkel te openen met alleen stropdassen en zelf ontworpen overhemden, met als doel de Napolitaanse ambacht en stijl in Nederland te introduceren.
Zijn vernieuwende stijl is duidelijk terug te vinden in deze collectie; de hoge kragen, het kenmerkende geborduurde logo op de rechtermouw en de opvallende prints worden direct opgemerkt door modeminnend Nederland. De shirts veroorzaken een ware hype en door de grote vraag naar zijn shirts begint Giuseppe Cavallaro te leveren aan verschillende winkels in Nederland.

Neem een kijkje in onze online shop en laat u verleiden door het grote aanbod voor zowel Cavallaro Napoli heren als Cavallaro Napoli dames. Combineer de hemden en truien van Cavallaro Napoli met één van onze denims of Cavallaro napoli pantalons of een Cavallaro Napoli dames blouse met een Cavallaro Napoli blazer voor een zakelijke look!

Categorieën

Merken

Prijs

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.