Categorieën

Lunchcafé Ambiance in Heerlen en Blerick

De Lunchcafés zijn geopend volgens de richtlijnen van het RIVM. 

Winkelen wordt een gezellig dagje uit als je ook iets lekkers kunt eten en drinken. In één van onze Lunchrooms in Heerlen of Blerick kun je terecht om je dag compleet te maken. In Heerlen geniet je van een mooi uitzicht over Heerlen vanaf de vierde etage in onze vestiging aan de promenade. Het lunchcafé in Blerick is gevestigd op de eerste etage. In de lunchcafés is wifi aanwezig.

Je kunt een dagje shoppen starten met een heerlijk ontbijtje. Tussen de middag kun je ook terecht in lunchcafé Ambiance. Diverse goed belegde witte en bruine broodjes, Italiaanse tosti’s en traditionele lunchgerechten behoren tot je keuze. Door ons aanbod van vegetarische en/of glutenvrije gerechten is er voor ieder wat wils.

Tegen het einde van de dag wanneer de grote honger toeslaat hebben wij ook heerlijke hoofdgerechten op basis van vis of vlees. Daarnaast wordt ook wekelijks een 3-gangenmenu samengesteld. Elke maand staat er ook een speciaal broodje en gerecht op het menu.

Tip: Wil je iemand verrassen, feliciteren of eens lekker trakteren? Lunchcafé Ambiance heeft ook cadeaubonnen.  

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.