Categorieën

Bestellen

Welkom in de webshop van Berden, hét online warenhuis waar je alles vindt voor een complete garderobe. Met de mooiste merken en een team dat altijd voor je klaar staat kun je rekenen op uitstekende service en kwaliteit! Online bestellen is heel eenvoudig; 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Een bestelling plaatsen
Wil je een online bestelling plaatsen, ga dan naar het gewenste artikel en selecteer de juiste kleur, maat en/of uitvoering (indien mogelijk) en voer het gewenste aantal in. Klik vervolgens op de knop nu bestellen.
Je gekozen artikel wordt automatisch in het winkelwagentje geplaatst. Je kunt nu gerust verder winkelen in onze webshop of direct naar afrekenen om je bestelling af te ronden.

Persoonlijke gegevens
Om je bestelling te kunnen verwerken, hebben wij een aantal persoonlijke gegevens nodig. Denk hierbij aan je adres om het gewenste product te kunnen bezorgen. Als je al een account bij ons hebt, volstaat het invullen van je gebruikersnaam en wachtwoord. Ben je een nieuwe klant, vul dan alle velden. Het is mogelijk om een ander afleveradres in te vullen, bijvoorbeeld als je een cadeautje bestelt. Zodra je alles hebt ingevuld, klik je op verder.

Kortingscode & Bezorgkosten
Heb je een kortingscode? Dan kun je deze hier invullen. Het kortingsbedrag wordt direct in mindering gebracht op het totaalbedrag. We bezorgen je bestelling binnen Nederland gratis thuis. Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling af te halen bij één van onze filialen, maak dan een keuze voor het gewenste filiaal.

Bestelling afronden
Voordat je je bestelling afrondt, controleer je eerst nogmaals goed je gegevens. Neem ook de algemene voorwaarden door. Ga je akkoord? Klik dan op Afrekenen.  

Betaalmethode kiezen
De laatste stap in je online bestelling is het kiezen van de gewenste betaalmethode. Meer informatie over de betaalmogelijkheden lees je hier.