Categorieën

Over Ons

Al 115 jaar Berden Mode - Wonen & Slapen

Het begon allemaal in Blerick. Sjang Berden en zijn echtgenote Agnes Berden - Trienekens openden in 1902, in het toen nog kleine Blerick aan de Maas, aan de Maasbreesestraat 16, hun manufacturen winkeltje ‘Berden-Trienekens’.

Wat in 1902 heel bescheiden begon met een manufacturenwinkeltje in Blerick is inmiddels uitgegroeid tot een keten van winkels en warenhuizen met ruim 750 medewerkers. Niet alleen in Blerick, maar verspreid over Nederland. Met alles op het gebied van mode en wonen.

Wil je graag meer weten over Berden Mode – Wonen & Slapen? Klik dan hier voor de uitgebreide historie van de Berden groep of bekijk onderstaand filmpje voor een mooie impressie. 


Berden Mode – Wonen & Slapen is aangesloten bij het CBW en webshop keurmerk zodat je veilig kunt kopen en betalen.

Historie de Berden Groep

Het succes van Berden: van eenmanszaak tot warenhuisketen
Het begon allemaal in Blerick. Sjang Berden en zijn echtgenote Agnes Berden - Trienekens openden in 1902, in het toen nog kleine Blerick aan de Maas, aan de Maasbreesestraat 16, hun manufacturen winkeltje ‘Berden-Trienekens’. Dat was een heel bescheiden begin. Zo bescheiden dat Sjang Berden in de eerste zeven jaar van het bestaan van de winkel veiligheidshalve nog zijn landbouwbedrijf erbij bleef runnen. Toen na zeven jaar bleek dat de winkel steeds betere vooruitzichten ging bieden, werd hij de eerste ‘vertegenwoordiger’ van Berden-Trienekens. 

Klik hier voor de gehele historie van de Berden groep.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.