Categorieën

Geselecteerde filters

  • PME Legend
PME Legend

PME Legend

163 gevonden artikelen
Aantal
Sorteer op:
FILTERS
FILTERS

Geselecteerde filters

  • PME Legend

PME Legend

Het Nederlandse merk PME Legend wordt geïnspireerd door piloten van vrachtvliegtuigen in Amerika. Vrij als californische condors vliegen de piloten over bergen naar de jungle en terug. PME Legend geeft je het echte rauwe gevoel dat deze piloten beleven tijdens een van de avonturen. Je kunt de motorolie bijna ruiken! PME Legend staat voor comfort. Klassieke vliegtuigen zijn niet voorzien van airconditioning of verwarmingssystemen, dus comfortabele kleding is cruciaal voor een piloot.

PME Legend online

Tot de collectie van PME Legend bij Berden behoren PME Legend jeans, PME Legend T-shirts, PME Legend Hemden, PME Legend jassen en PME Legend accessoires. PME Legend maakt hele stoere, draagbare en uiterst comfortabele collecties voor de Hollandse man. De echte PME Legend man, is een pionier, sterk en vastberaden en gaat geen uitdaging uit de weg!

PME Legend Jeans

Wij bieden diverse PME Legend jeans aan, die voor elke man geschikt is. Heb je sterke bovenbenen, ga dan voor de Comander Jeans of voor de Skymaster jeans. Als je gespierd en groot bent ga je natuurlijk voor de Aviator jeans of de Bare metal jeans. Of wil je liever een slimfit jeans met een rustig uiterlijk dan ga je voor de Skyhawk broek of de Nightflight broek.

Merken

Prijs

Pasvorm

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.