Categorieën

Betalen

Als u online bestelt kunt u op verschillende manieren betalen.

Betalen via iDEAL
Berden Fashion biedt de mogelijkheid om uw bestelling vooraf te betalen met iDEAL. Dit betekent dat u het volledige bedrag meteen bij het bestellen betaald. Groot voordeel hiervan is, dat we uw bestelling direct in behandeling kunnen nemen.

Met iDEAL kunt u betalen via uw eigen bank. U rekent dan af binnen uw eigen internetbankier-omgeving. Dit is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. U kunt direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich hiervoor hoeft aan te melden.

Zo werkt het:
Kies iDEAL als betaalmethode in het afrekenscherm en selecteer de bank waarbij u uw online betalingen regelt. U wordt doorgeleid naar de vertrouwde betaalomgeving van uw bank. De gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven. Berden Fashion ontvangt dan bericht dat de bestelling is betaald. U ontvangt via e-mail een bevestiging van uw bestelling.

Betalen via creditcard
Online betalen met creditcard werkt als volgt:
Op de betaalpagina kiest u het type creditcard* waarmee u wilt afrekenen vervolgens vult u het volledige creditcardnummer, de vervaldatum én de 3-cijferige veiligheidscode in (deze code wordt ook wel ‘cvc-code’ genoemd en staat op de achterkant van de creditcard).
*Alleen mogelijk met een Nederlandse creditcard

Betalen via Mistercash
Mistercash is een betaalsysteem in België (vergelijkbaar met iDeal in Nederland). Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Al je betalingen via Mistercash worden verwerkt via de betaalpagina van je online bank. De betaling wordt binnen enkele seconden verwerkt en dat ziet u meteen op uw online bankafschrift.

Betalen via PayPal
PayPal biedt een van de best beveiligde betalingsplatformen ter wereld. Als u met PayPal betaalt, blijven uw gegevens altijd privé. Naast uw gegevens zijn ook uw aankopen beschermd! Dus als u niet ontvangt wat u heeft besteld, kunt u het aankoopbedrag terug krijgen. U kunt uw bankrekening en/of creditcard aan uw PayPal-rekening koppelen. Op deze manier bepaalt u zelf hoe u betaalt en hoeft u niet na te denken of er wel voldoende saldo op de PayPal-rekening staat.

Achteraf betalen via After Pay
AfterPay voert het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het(de) gekochte product(en) te betalen. Ter goedkeuring van het verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht uw verzoek tot betaling onverhoopt niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen via een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.