Categorieën

Betalen

Als je online bestelt kun je op verschillende manieren betalen.

Betalen via iDEAL
Berden biedt de mogelijkheid om je bestelling vooraf te betalen met iDEAL. Dit betekent dat je het volledige bedrag betaalt vóór ontvangst van je bestelling. Groot voordeel hiervan is, dat we je bestelling direct in behandeling kunnen nemen.

Met iDEAL kun je betalen via je eigen bank. Je rekent dan af binnen je eigen internetbankier-omgeving. Dit is vertrouwd, veilig en gemakkelijk. Je kunt direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je hiervoor hoeft aan te melden.

Zo werkt het:
Kies iDEAL als betaalmethode in het afrekenscherm en selecteer de bank waarbij je je online betalingen regelt. Je wordt doorgeleid naar de vertrouwde betaalomgeving van je bank. De gegevens van je aankoop zijn al ingevuld. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven. Berden ontvangt dan bericht dat de bestelling is betaald. Je ontvangt via e-mail een bevestiging van je bestelling.

Betalen via creditcard
Online betalen met creditcard werkt als volgt:
Op de betaalpagina kies je het type creditcard* waarmee je wilt afrekenen vervolgens vul je het volledige creditcardnummer, de vervaldatum én de 3-cijferige veiligheidscode in (deze code wordt ook wel ‘cvc-code’ genoemd en staat op de achterkant van de creditcard).

*Alleen mogelijk met een Nederlandse creditcard

Betalen via Mistercash
Mistercash is een betaalsysteem in België (vergelijkbaar met iDeal in Nederland). Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Al je betalingen via Mistercash worden verwerkt via de betaalpagina van je online bank. De betalingen die je doet worden binnen enkele seconden verwerkt en zie je onmiddellijk op je online bankafschrift.

Betalen via PayPal
PayPal biedt een van de best beveiligde betalingsplatforms ter wereld. Als je met PayPal betaalt, blijven je gegevens altijd privé. Naast je gegevens zijn ook je aankopen beschermd! Dus als je niet ontvangt wat je besteld hebt, kun je het aankoopbedrag terug krijgen. Je kunt je bankrekening en/of creditcard aan je PayPal-rekening koppelen. Op deze manier bepaal je zelf hoe je betaalt en hoef je niet na te denken of er wel voldoende saldo op de PayPal-rekening staat.

Achteraf betalen via After Pay
AfterPay voert het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Ter goedkeuring van het verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht jouw verzoek tot betaling onverhoopt niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen via een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.