Categorieën

Actievoorwaarden

Op deze pagina staan onze actievoorwaarden. Deze gelden tijdens de aangegeven actieperiodes.
Mis geen acties meer, en meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Bonuscheque

Als vaste klant van Berden/HoutBrox, Berden member, spaar je bij iedere aankoop met de klantenkaart punten. De gespaarde punten worden tweemaal per jaar uitgekeerd in de vorm van een bonuscheque. Voor meer informatie klik hier. De bonuscheque is op zowel afgeprijsde als niet afgeprijsde artikelen geldig en in te leveren van 3 januari t/m 21 februari 2020 (let op! de bonuscheque is na deze periode niet meer te gebruiken).

Om online gebruik te maken van je bonuscheque, log je in met je account. Weet je niet of je een account hebt? Vul dan via wachtwoord vergeten je e-mailadres in en ontvang, indien je een account hebt, een e-mail om een nieuw wachtwoord in te stellen. Ook versturen wij tijdens de actieperiode een verificatiecode naar jouw, bij ons bekend, e-mailadres. Indien je geen verificatiecode hebt ontvangen, maar wel een Berden klantenkaart hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

De Berden bonuscheque is geldig in onze webshop en bij de Berden mode winkels: Blerick, Geleen, Heerlen, Roermond, Sittard, Varsseveld. De HoutBrox by Berden winkels in Uden en Veghel. Ook is de bonuscheque geldig bij Purdey Heerlen, Purdey Uden, Berden wonen Venlo, Maastricht en Sittard. Berden wonen en slapen Heerlen. Berden slapen Blerick en Sittard. Auping Plaza Uden.

De bonuscheque is niet geldig bij de lunch cafés en brasseries, op showroommodellen en aanbiedingen van Berden Wonen & Slapen. Ici Paris XL, Visser chocolade, van Os tassen en koffers en van Dalen schoenen.

Niet inwisselbaar voor contant geld.

Voorwaarden coupons bij bonuscheque
15% korting op één afgeprijsd mode artikel naar keuze in de winkel en online
- Geldig t/m 26 januari 2020
- Alleen tegen inlevering van de coupon
- Niet inwisselbaar voor contanten
- Niet geldig op andere acties zoals magazijn verkoop / outlet
- Niet geldig bij alle lunch cafés en brasseries, Berden Wonen en Slapen, van Os tassen en koffers, van Dalen schoenen, Ici Paris, Vissers chocolade en Purdey.
- Niet geldig op Most Wanted, Levi's, Adidas, Elvine, Airforce, State of Art, Black Bananas, Lyle & Scott
20 tot 40% op geselecteerde items Muchachomalo; zolang voorraad strekt
20% korting op dekbedden t/m 26 januari 2020 in Heerlen, Blerick en Uden
Zowel op de huishoudafdeling als op afdeling Slapen.
Sale tot 40% bij Wonen Geldig bij Berden Wonen Venlo, Maastricht en Sittard. Berden Wonen en Slapen Heerlen. Berden Slapen Blerick en Sittard t/m 16 februari 2020
- tot €500,- wintervoordeel op alle Auping matrassen t/m 2 februari 2020 bij Auping Uden

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.