Categorieën

Actievoorwaarden

Op deze pagina staan onze actievoorwaarden. Deze gelden tijdens de aangegeven actieperiodes.

Mooi meegenomen
Tijdens de Mooi meegenomen dagen van 12 november t/m 18 november krijg je maar liefst 20% korting op geselecteerde dames, heren en kindermode merken en artikelen. Vanaf 13 november pak je ook de 2+1 gratis actie mee op onze huishoudafdeling. Uitgesloten zijn de nieuwe en basiscollectie. Niet geldig in combinatie met andere acties en aanbiedingen.

Verrassingsvoucher
Indien je de verrassingsvoucher per post ontvangen hebt krijg je eenmalig 40% korting op één artikel naar keuze. Deze korting is geldig van 9 t/m 18 november 2018 en is zowel te verzilveren in onze winkels als op Berden-Fashion.nl. Neem hiervoor de voucher mee naar de winkel of gebruik online jouw persoonlijke code tijdens het afrekenproces. De korting is niet geldig i.c.m. afgeprijsde artikelen en andere acties. Niet geldig op de afdelingen Bijouterie, Horlogerie, Lingerie, Beenmode, Lederwaren, Wonen, Slapen, Dungelmann schoenen, ICI Paris, Visser Chocolade, La Place en Lunchcafé Ambiance. De merken Elvine, Airforce, Adidas, State of Art en Levi's zijn uitgesloten van de korting. Niet inwisselbaar voor contanten, maximaal één voucher per klant.

Geen verrassingsvoucher ontvangen? Deze mailing is een willekeurige selectie en zal meerdere keren per jaar plaatsvinden. Je blijft dan ook altijd kans maken op mooie kortingen bij Berden.

Sloggi Invisible actie 1+1 gratis
Deze actie loopt zolang de voorraad strekt. De goedkoopste is gratis.
OP=OP; artikelen zijn niet meer na te bestellen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.