Categorieën

Actievoorwaarden

Op deze pagina staan onze actievoorwaarden. Deze gelden tijdens de aangegeven actieperiodes. 


Bonuscheque
Als vaste klant van Berden/HoutBrox spaar je bij iedere aankoop met de klantenkaart punten. De gespaarde punten worden tweemaal per jaar uitgekeerd in de vorm van een bonuscheque. Voor meer informatie klik hier. De bonuscheque is op zowel afgeprijsde als niet afgeprijsde artikelen geldig en in te leveren van 25 juni t/m 25 augustus 2019 (let op! de bonuscheque is na deze periode niet meer te gebruiken). Op de bonuscheque staat ook een online code, hiermee kun je ook in onze webshop gebruik maken van de gespaarde korting!

De Berden bonuscheque is geldig in onze webshop en bij de Berden mode winkels: Blerick, Geleen, Heerlen, Roermond, Sittard, Varsseveld. De HoutBrox by Berden winkels in Uden en Veghel. Ook is de bonuscheque geldig bij Berden wonen Venlo, Maastricht en Sittard. Berden wonen en slapen Heerlen. Berden slapen Blerick en Sittard. Auping Plaza Uden.

De bonuscheque is niet geldig bij de lunch cafés en brasseries, op showroommodellen en aanbiedingen van Berden Wonen & Slapen. Ici Paris XL, Visser chocolade en Dungelmann schoenen.

Niet inwisselbaar voor contant geld.

Voorwaarden coupons bij bonuscheque
15% korting op één afgeprijsd mode artikel naar keuze in de winkel en online
- Geldig t/m 7 juli 2019
- Niet inwisselbaar voor contanten
- Alleen tegen inlevering van de coupon 
- Niet geldig op andere acties zoals magazijn verkoop / outlet 
- Niet geldig bij alle lunch cafés en brasseries, Berden Wonen en Slapen, Dungelmann Schoenen, Ici Paris, Vissers chocolade en Purdey. 
- Niet geldig op State of Art, Adidas 
15% korting op alle koffers bij Berden
- Geldig t/m 7 juli 2019
- Alleen geldig bij Berden Heerlen, Blerick en online
25% korting op alle hoeslakens
- Geldig t/m 7 juli 2019
- Alleen geldig bij Berden Huishoudtextiel Heerlen, Blerick, Uden en online
- Niet geldig bij Berden Wonen en Slapen
Zomersale wonen tot 50% korting
- Geldig 1 juli t/m 11 augustus 2019
Uw oude matras is 100 euro waard bij aankoop van uw nieuwe Auping matras - Auping UdenWinactie €100,- shoptegoed
Op www.berden-fashion.nl/prijs/ kun je de unieke actiecode invullen. Na het invoeren van je gegevens ontvang je een mail om je deelname te bevestigen. De prijswinnaars van €100,- shoptegoed worden eind augustus bekend gemaakt.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.