Categorieën

Bezorgen en levertijd

Wij versturen al onze bestellingen met PostNL. Zodra uw bestelling wordt verzonden, ontvang u van ons een track & trace nummer waarmee u uw bestelling kunt volgen. 

Het is ook mogelijk om uw online bestelde product af te halen in een van onze vestigingen. Hiervoor kiest u tijdens het plaatsen van uw bestelling de optie 'afhalen in één van onze vestigingen' en selecteert u het gewenste filiaal. U ontvangt telefonisch of per e-mail bericht wanneer de artikelen voor u klaarliggen. Het ophalen van uw bestelling is mogelijk tot 14 dagen na berichtgeving van klaarligging. Bij het afhalen van de bestelling verzoeken wij u de orderbevestiging mee te nemen.

Aan bezorging binnen Nederland en het afhalen van bestellingen in een Berden vestiging zijn geen kosten verbonden. Verzendingen naar België én Duitsland zijn vanaf € 100,- ook geheel gratis, voor bestellingen lager dan € 100,- bedragen de verzendkosten € 5,-. Neem voor de verzendkosten naar andere landen contact op met onze klantenservice.

Overig
Controleer direct na ontvangst of de bestelling compleet is. Mocht dit niet zo zijn, neem dan direct contact met ons op via telefoonnummer 045-8506850 of vul het contactformulier in.