Categorieën

Bezorgen en levertijd

Er zijn diverse mogelijkheden om je pakket te laten bezorgen.

Via PostNL
Wanneer je kiest voor levering via PostNL ontvang je een Track & Trace code zodra de bestelling wordt verzonden. Op deze manier kun je altijd de status van jouw bestelling bekijken.

Als je de eerste keer niet thuis bent zal PostNL die volgende dag nogmaals het pakket proberen aan te bieden. Wanneer het pakket beide keren niet kan worden afgeleverd, wordt je bestelling naar het dichtstbijzijnde postkantoor gebracht. Het pakket blijft hier drie weken liggen en gaat daarna retour naar de afzender. Voor ontvangst moet altijd getekend worden.

Ons advies: laat een bestelling afleveren op een alternatief adres (zoals je werk of bij familie) wanneer je niet vaak thuis bent.

Ophalen in de winkel
Je bestelling kan ook worden opgehaald in één van onze winkels. Tijdens het plaatsen van je bestelling kies je voor de optie ‘afhalen in één van onze vestigingen’ en vervolgens je voorkeur. Zodra de bestelling klaar ligt nemen wij contact op. Neem altijd je orderbevestiging mee wanneer je jouw pakket komt ophalen. Binnen een termijn van twee weken moet het worden opgehaald.

*Bezorgkosten
Bij bezorging binnen Nederland en het afhalen van bestellingen in Berden winkels worden geen kosten gerekend.
LET OP! Bij SALE artikelen met een korting van 40% of meer bedragen de verzendkosten € 3,95. Dit bedrag vervalt wanneer er een item aan je winkelmandje toe wordt gevoegd dat buiten de SALE valt.

Bij bezorgingen naar België én Duitsland zijn vanaf € 100,- geheel gratis, voor bestellingen lager dan € 100,- bedragen de bezorgkosten € 5,-. Neem voor de bezorgkosten naar andere landen contact op met onze klantenservice.

Levertijd

Wij proberen een bestelling altijd zo snel mogelijk te leveren. Houd rekening met een periode van 1 tot 3 werkdagen, afhankelijk van de voorraad. Bij bezorging binnen Nederland en het afhalen van bestellingen in Berden winkels zijn geen kosten verbonden.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.