Categorieën

Damesondergoed

Bij Berden-Fashion vind je alles voor in je kledingkast. Met de dames- en herenkleding kun je eindeloos variëren om jouw persoonlijke stijl vorm te geven. Mooie en comfortabele ondermode vormt hierbij een belangrijke basis. Het is de kleding die het dichts op je huid zit. Of het nou gaat om ondergoed, een BH of corrigerende mode, het kan bepalen hoe jij je voelt in de kleding die je eroverheen draagt. 

Voor de beste ondermode kun je terecht bij Berden-Fashion. In onze collectie vind je ondergoed en BH's van hoogstaande merken zoals Sloggi,ten Cate, Schiesser, Prima Donna en Sapph. Het ondergoed is zacht, soepel en elastisch maar zit bovenal comfortabel. De pasvorm verliest zijn vorm niet en het materiaal is huidvriendelijk. BH's komen in diverse varianten. Een verleidelijk push-up BH of een comfortabele beugel BH voor precies de juiste ondersteuning voor jouw actieve leven. Je vind ze allemaal in onze winkels en op de webshop.

Prijs

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.