Categorieën

Nieuw bij Berden: Personal shopping!


De personal shopping service biedt jou op verschillende manieren de mogelijkheid om persoonlijk advies te krijgen van onze personal shoppers. Tijdens je bezoek krijg je één-op-één advies van onze personal shopper en helpen we je bij het vinden van jouw unieke look. Daarnaast is het ook mogelijk om advies te krijgen via de telefoon of een live videogesprek. Zo staan we op diverse manieren klaar om je helpen. Ga voor een manier die het beste aansluit bij jouw wensen!

Voel je je fit en wil je er even tussenuit, dan ontvangen we je graag in één van onze winkels. Wil je de kans op drukte vermijden en de winkel voor jou alleen? Dan willen we jou de mogelijkheid aanbieden om voor openingstijd langs te komen.

Daarnaast willen wij, als familiebedrijf, jou de mogelijkheid bieden om samen in overleg met je gezin langs te komen. Natuurlijk volgen we hierbij wel de richtlijnen van het RIVM. Zie jij de private shopping service van Berden wel zitten?

Meld je dan hieronder aan.
Na je aanmelding zal één van onze personal shoppers zo snel mogelijk contact met je opnemen!
Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.