Categorieën


Personal shopping bij Berden

De personal shopping service biedt jou op verschillende manieren de mogelijkheid om persoonlijk advies te krijgen van onze personal shoppers. Tijdens je bezoek krijg je één-op-één advies van onze personal shopper en helpen we je bij het vinden van jouw unieke look. Daarnaast is het ook mogelijk om advies te krijgen via de telefoon of een live videogesprek. Zo staan we op diverse manieren klaar om je helpen. Ga voor een manier die het beste aansluit bij jouw wensen!

Voel je je fit en wil je er even tussenuit, dan ontvangen we je graag in één van onze winkels. Wil je de kans op drukte vermijden? Dan raden we je aan om in de ochtend langs te komen.

Daarnaast willen wij, als familiebedrijf, jou de mogelijkheid bieden om samen in overleg met je gezin langs te komen. Natuurlijk volgen we hierbij wel de richtlijnen van het RIVM. Zie jij de personal shopping service van Berden wel zitten?


Boek hier een afspraak met een Personal ShopperOm u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.