Categorieën


Personal Shopping, één-op-één modeadvies

Gun jezelf een verwenmomentje!

Ben je op zoek naar een nieuwe outfit die jou laat stralen? Of ben je benieuwd welke stijl bij jou past? Maak dan nu een afspraak met onze personal shoppers! Speciaal voor jou gaan we op zoek naar een passende look en daarbij krijg je één-op-één modeadvies. Of je nu op zoek bent naar een outfit voor een speciale gelegenheid of juist voor alledaags, we helpen je graag bij het vinden van de perfecte items.

Bij een personal shopper afspraak volgen we altijd de richtlijnen van het RIVM, zodat je op een veilige en verantwoorde manier kunt komen winkelen. Wil je zeker weten dat het rustig is in de winkel? Boek dan een afspraak op een doordeweekse ochtend. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch advies te krijgen. Kies voor een afspraak waar jij je prettig bij je voelt.

Naar aanleiding van de landelijke maatregelen zijn onze winkels tijdelijk gesloten en is het momenteel niet mogelijk om een afspraak te boeken.
Zodra het weer mogelijk is, heten we je van harte welkom!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.