Categorieën


Onze winkels zijn geopend

Berden is geopend en we vinden het fijn dat we je weer mogen verwelkomen! Vanwege COVID-19 treffen wij extra hygiënemaatregelen, zodat je op een veilige manier kunt komen winkelen. We houden 1,5 meter afstand van elkaar, er is een duidelijke routing en paskamers worden gereinigd. Als wij het maximale aantal klanten binnen hebben (1 per 25m2 ), verzoeken wij om even buiten te wachten.Tevens kun je gebruik maken van Private Shopping. Één op één shoppen op afspraak met onze personal shoppers, wanneer het jou uitkomt. Onze openingstijden vind je hier, de koopavonden komen tijdelijk te vervallen.

Welke maatregelen nemen wij:

• Onze deuren staan open of gaan automatisch open.
• Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.
• Kom niet naar de winkel wanneer je verkouden bent of griepsverschijnselen hebt.
• Als wij het maximale aantal klanten binnen hebben (1 per 25m2 ), verzoeken wij om even buiten te wachten.
• Per winkelbezoek mogen er slechts twee gezinsleden naar binnen.
• Blijf niet langer dan noodzakelijk in de winkel.
• Betaal gelieve zoveel mogelijk contactloos.
• Na iedere pinbetaling wordt de pinautomaat gereinigd.
• Na iedere pasbeurt reinigen wij de kleedkamer.
• Je kunt gebruik maken van onze toiletten, deze worden regelmatig schoongemaakt.
• Onze inpaktafels zijn helaas gesloten.

Hoe werkt Private Shopping?

We helpen je graag bij het vinden van een passende outfit. Daarom kun je nu één-op-één shoppen op afspraak in onze winkels. Samen met een personal shopper ga je op zoek naar een outfit die past bij jouw persoonlijk wensen en krijg je passend modeadvies. Dit kan zowel binnen als buiten onze openingstijden, net wat je zelf prettig vindt. Ook is het mogelijk om advies te krijgen via de telefoon of een live video call. Wat zijn de trends van dit seizoen en welke stijl past bij mij? De personal shopper staat voor je klaar om je uitgebreid advies te geven. Ook als je gericht zoekt naar een outfit voor een bepaalde gelegenheid helpen we je graag verder. Alles is mogelijk!

We volgen hierbij uiteraard wel de richtlijnen van het RIVM. In overleg is het ook mogelijk om met je gezin langs te komen. Zie jij de private shopping service van Berden wel zitten? Na je aanmelding neemt één van onze personal shoppers zo snel mogelijk contact met je op.


Wat kun je zelf doen als Berden klant?

Betaal wanneer mogelijk met je pinpas. Wanneer je alleen contant geld bij hebt wissel het geld dan via de toonbank zonder handcontact. Heb je gezondheidsklachten? Kies er dan voor om te shoppen via onze webshop. Wij blijven de actuele adviezen en ontwikkelingen volgen en houden je op de hoogte. Laten we juist nu extra goed op elkaar en onszelf passen.

Online shoppen op berden-fashion.nl en berden.nl

Ben je momenteel niet in staat om naar de winkel te komen of shop je liever online? In onze webshop shop je gemakkelijk al je favoriete items, bekijk je het laatste lookbook en voorzien we je 24/7 van inspiratie. We blijven de nieuwste items online aanvullen, helpen je graag als je op zoek bent naar een nieuwe outfit of de laatste woontrends. Neem bij vragen contact op met onze klantenservice of stuur ons gerust een berichtje via Facebook of Instagram.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn online bestelling in huis heb?

Het kan zijn dat je je bestelling één tot drie werkdagen later geleverd krijgt dan aangegeven op de orderbevestiging. Dit komt door de drukte bij de postbezorger. We werken met man en macht om de bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te leveren, omdat we begrijpen dat je deze natuurlijk zo snel mogelijk in huis wil hebben. Controleer het bezorgmoment goed op je orderbevestiging. Als je de bestelling later geleverd krijgt, ontvang je hier een e-mail over. Op de dag dat je pakket bezorgd wordt, krijg je een Track & Trace code waarmee je je bestelling kunt volgen. Wij hopen op je begrip.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.