Categorieën


Onze winkels zijn geopend

Corona update - Bij Berden winkel je op een veilige en verantwoorde manier, ook tijdens corona. De Berden winkels zijn geopend en je bent van harte welkom. We treffen hierbij diverse maatregelen om dit mogelijk te maken. In verband met de laatste ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus zijn er bepaalde zaken aangepast. Samen zorgen we voor elkaars veiligheid.

Voorzorgsmaatregelen:

- We hanteren een deurbeleid waarbij er een maximaal aantal klanten naar binnen mag. Dit verschilt per winkel.
- Houd 1,5 meter afstand van anderen en ons personeel. We vragen je om hierbij de aanwijzingen van het personeel op te volgen.
- Kom bij voorkeur met niet meer dan 2 personen naar de winkel.
- Blijf thuis wanneer je verkouden bent of griepklachten hebt. Op berden-fashion.nl kun je veilig vanuit huis 24/7 shoppen.
- Betaal bij voorkeur zoveel mogelijk met de pin of contactloos, onze pinautomaten worden herhaaldelijk gereinigd. 


Wij treffen extra hygiënemaatregelen, zodat je op een veilige manier kunt komen winkelen. We houden 1,5 meter afstand van elkaar, er is een duidelijke routing en paskamers worden gereinigd. Als wij het maximale aantal klanten binnen hebben (1 per 25m2), verzoeken wij om even buiten te wachten. Tevens kun je gebruik maken van Private Shopping. Één op één shoppen op afspraak met onze personal shoppers, wanneer het jou uitkomt. Onze openingstijden vind je hier, tijdens koopavonden zijn wij geopend tot 20.00 uur.

Hoe werkt Personal Shopping?

We helpen je graag bij het vinden van een passende outfit. Daarom kun je nu één-op-één shoppen op afspraak in onze winkels. Samen met een personal shopper ga je op zoek naar een outfit die past bij jouw persoonlijk wensen en krijg je passend modeadvies. Dit kan zowel binnen als buiten onze openingstijden, net wat je zelf prettig vindt. Ook is het mogelijk om advies te krijgen via de telefoon of een live video call. Wat zijn de trends van dit seizoen en welke stijl past bij mij? De personal shopper staat voor je klaar om je uitgebreid advies te geven. Ook als je gericht zoekt naar een outfit voor een bepaalde gelegenheid helpen we je graag verder. Alles is mogelijk!

We volgen hierbij uiteraard wel de richtlijnen van het RIVM. In overleg is het ook mogelijk om met je gezin langs te komen. Zie jij de private shopping service van Berden wel zitten? Na je aanmelding neemt één van onze personal shoppers zo snel mogelijk contact met je op.


Wat kun je zelf doen als Berden klant?

Betaal wanneer mogelijk met je pinpas. Wanneer je alleen contant geld bij hebt wissel het geld dan via de toonbank zonder handcontact. Heb je gezondheidsklachten? Kies er dan voor om te shoppen via onze webshop. Wij blijven de actuele adviezen en ontwikkelingen volgen en houden je op de hoogte. Laten we juist nu extra goed op elkaar en onszelf passen.

Online shoppen op berden-fashion.nl en berden.nl

Ben je momenteel niet in staat om naar de winkel te komen of shop je liever online? In onze webshop shop je gemakkelijk al je favoriete items, bekijk je het laatste lookbook en voorzien we je 24/7 van inspiratie. We blijven de nieuwste items online aanvullen, helpen je graag als je op zoek bent naar een nieuwe outfit of de laatste woontrends. Neem bij vragen contact op met onze klantenservice of stuur ons gerust een berichtje via Facebook of Instagram. 

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.