Categorieën


Geleen en Varsseveld beperkt open. Overige winkels tijdelijk gesloten.

Berden is al 118 jaar een familiebedrijf en wij zijn trots op onze klanten en medewerkers. De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft momenteel dan ook de hoogste prioriteit. We zijn hierdoor genoodzaakt om maatregelen te nemen om verdere verspreiding zoveel mogelijk te voorkomen.

Helaas hebben wij hierdoor onze winkels tijdelijk moeten sluiten voor het grote publiek. Geleen en Varsseveld zijn wel beperkt open.

 
- Geleen is maandag t/m vrijdag van 12.00 tot 17.00 geopend en op zaterdag van 10.00 tot 17.00
- Varsseveld is maandag t/m zaterdag van 12.00 tot 17.00 geopend

Mocht je in een andere winkel komen shoppen dan kan dit met een Private Shopping sessie en heb jij de winkel even helemaal voor jezelf! Meld je nu aan voor de Private Shopping service van Berden.


Hoe werkt Private Shopping?

De private shopping service biedt jou op twee verschillende manieren de mogelijkheid om persoonlijk advies te ontvangen. Zo kun je kiezen voor telefonisch advies als je liever niet de deur uit gaat. Onze personal shopper biedt een luisterend oor om jou te helpen met je kleding dilemma’s.

Voel je fit en wil je er even tussenuit, dan ontvangen we je graag in één van onze winkels. Tijdens je bezoek krijg je één-op-één advies van onze personal shopper en helpen we je bij het vinden van jouw unieke look. Daarnaast willen wij, als familiebedrijf, jou de mogelijkheid bieden om samen in overleg met je gezin langs te komen. Natuurlijk volgen we hierbij wel de richtlijnen van het RIVM.

Zie jij de private shopping service van Berden wel zitten? Meld je dan hieronder aan.
Na je aanmelding zal een van onze personal shoppers zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Welke maatregelen nemen wij: 

• Onze deuren staan voor u open of gaan automatisch open.
• Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.
• Kom niet naar de winkel als u verkouden bent of griepsverschijnselen hebt.
• Als wij het maximale aantal klanten binnen hebben (1 per 25m2 ), verzoeken wij u even buiten te wachten.
• Per winkelbezoek mogen er slechts twee gezinsleden naar binnen.
• Blijf niet langer dan noodzakelijk in de winkel.
• Betaal gelieve zoveel mogelijk contactloos.
• Na iedere pinbetaling wordt de pinautomaat gereinigd.
• Na iedere pasbeurt reinigen wij de kleedkamer.
• Onze horeca is tot nader order gesloten.
• U kunt gebruik maken van onze toiletten, deze worden regelmatig schoongemaakt.
• Onze inpaktafels zijn helaas gesloten.


Online shoppen op berden-fashion.nl en berden.nl

Ben je momenteel niet in staat om naar de winkel te komen of shop je liever online? In onze webshop shop je gemakkelijk al je favoriete items, bekijk je het laatste lookbook en voorzien we je 24/7 van inspiratie. We blijven de nieuwste items online aanvullen, helpen je graag als je op zoek bent naar een nieuwe outfit of de laatste woontrends.

Neem bij vragen contact op met onze klantenservice of stuur ons gerust een berichtje via Facebook of Instagram.

Wat kun je zelf doen al Berden klant?

Betaal wanneer mogelijk met je pinpas. Wanneer je alleen contant geld bij hebt wissel het geld dan via de toonbank zonder handcontact. Heb je gezondheidsklachten? Kies er dan voor om te shoppen via onze webshop.

Wij blijven de actuele adviezen en ontwikkelingen volgen en houden je op de hoogte. Laten we juist nu extra goed op elkaar en onszelf passen.Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.