Categorieën

Geselecteerde filters

  • Levi's
Levi's

Levi's

(109 gevonden artikelen)

Merken

Meer filters
Filters
Filters
Filters
Filters

Geselecteerde filters

  • Levi's
Levi's Top Hannah Gebroken Wit
€ 69,95
€ 48,97
Levi's Sweater logo Camo
€ 69,95
€ 48,97

Levi’s

De blauwe jeans is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijkse modebeeld. Deze tijdloze trend begon allemaal bij Levi Strauss. De man die samen met Jacob Davis de blauwe jeans uitvond. Levi’s is een van ‘s werelds grootste kledingbedrijven en blijft ook vandaag de dag nog steeds verder doorgroeien en ontwikkelen. Levi’s staat bekend om echt vakmanschap voor fijnere, sterkere en betere kleding. Ook denkt Levi’s bij de productie continu aan het innoveren van producten en de duurzaamheid voor de aarde.

De collectie Levi’s bij Berden-Fashion omvat diverse jeans en ondergoed voor dames en heren. Verschillende wassingen en coatings zorgen ervoor dat er gegarandeerd een jeans naar jouw smaak bij zit. Voor Levi’s jeans geldt dat je de broek het beste zo min mogelijk kunt wassen. Hoe meer je wast hoe meer de broek slijt. Ook Levi's t-shirts met gave prints vind je online of in één van onze winkels.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.