Categorieën
Levi's

Heren

32 gevonden artikelen
Aantal
Sorteer op:
FILTERS
FILTERS

Levi's Heren

De blauwe jeans is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijkse modebeeld. Deze tijdloze trend begon allemaal bij Levi Strauss. De man die samen met Jacob Davis de blauwe jeans uitvond. Levi’s is een van ‘s werelds grootste kledingbedrijven en blijft ook vandaag de dag nog steeds verder doorgroeien en ontwikkelen. Levi’s staat bekend om echt vakmanschap voor fijnere, sterkere en betere kleding. Ook denkt Levi’s bij de productie continu aan het innoveren van producten en de duurzaamheid voor de aarde. 

De collectie Levi’s bij Berden online omvat diverse jeans en ondergoed voor dames en heren. Verschillende wassingen en coatings zorgen ervoor dat er gegarandeerd een jeans naar uw smaak bij zit. Voor Levi’s jeans geldt dat u de broek het beste zo min mogelijk kunt wassen. Hoe meer u wast hoe meer de broek slijt. Ook Levi's t-shirts met gave prints vindt u online bij Berden.

Merken

Wis filter

Multipack

Prijs

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.