Categorieën
terug

Wat is de levertijd van een bestelling?

We streven er naar om de bestelling zo snel mogelijk te leveren. Houd rekening met een periode van 1 tot 2 werkdagen*. Indien je een web-only artikel besteld is kan de levertijd variëren van 1-5 werkdagen*. Dit staat per artikel aangegeven.

*Let op! Momenteel kan het zijn dat je je bestelling één tot drie werkdagen later geleverd krijgt dan aangegeven op de orderbevestiging. Dit komt door de drukte bij de postbezorger. We werken met man en macht om de bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te leveren, omdat we begrijpen dat je deze natuurlijk zo snel mogelijk in huis wil hebben. Controleer het bezorgmoment goed op je orderbevestiging. Als je de bestelling later geleverd krijgt, ontvang je hier een e-mail over. Op de dag dat je pakket bezorgd wordt, krijg je een Track & Trace code waarmee je je bestelling kunt volgen.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.