Categorieën

T-Shirts en Tops

(0 gevonden artikelen)

Helaas, wij hebben geen artikelen gevonden met de zoekopdracht:
''

Controleer je zoekterm of probeer een minder specifieke zoekopdracht.

Als je naar pagina's wilt zoeken, klik hier.

Filters
Filters

Expresso Dameskleding T-Shirts en Tops

Het Nederlandse modemerk Expresso ontwerpt collecties met een uitgesproken vrouwelijke stijl. De vrouw staat centraal bij het merk, zowel de oprichtster als 70% van het team is vrouw. Voor Expresso is het belangrijk om de sterke punten van vrouwen te accentueren en zwakkere punten juist te verbloemen. Dit is terug te zien in de uitstekende pasvormen van de items. De kleding is verkrijgbaar in maat 34 t/m 46 hierdoor zijn de items draagbaar voor een grote groep vrouwen.

Het is belangrijk voor ons dat jij je als klant mooi voelt in je kleding. Ook is het steeds belangrijker dat je jouw kleding met een goed gevoel kunt dragen. Expresso heeft zich sinds 2004 aangesloten bij de Fair Wear Foundation, deze stichting ziet toe op goede werkomstandigheden in fabrieken waar kleding geproduceerd wordt. Bij het produceren van de collecties wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologisch katoen en milieuvriendelijkere stoffen zoals Tencel.

Elk jaar lanceert Expresso vier nieuwe collecties bestaande uit verschillende thema’s. In de verschillende thema’s zijn opvallende prints maar ook fijne basics te vinden. Elke collectie wordt nauwkeurig samengesteld uit mooie materialen. De inspiratie voor de nieuwe thema’s wordt gehaald uit modesteden zoals Milaan, Londen en Antwerpen.

Expresso jurken behoren tot de favoriete items van veel vrouwen. De collectie jurken is daarmee ook heel gevarieerd te noemen. Elke collectie bestaat uit een verschillend kleurenpalet waarbij er afgewisseld wordt in materiaalkeuze en pasvorm. Door deze diversiteit zit er altijd een favoriet voor jou bij!

In de collectie van Expresso vind je naast jurken ook tal van andere items zoals: Expresso blouses, Expresso blazers, Expresso vesten en Expresso broeken. Ontdek de nieuwste items snel!


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.