Categorieën

Geselecteerde filters

  • Cowboysbag
Cowboysbag

Cowboysbag

85 gevonden artikelen
Aantal
Sorteer op:
FILTERS
FILTERS

Geselecteerde filters

  • Cowboysbag

Cowboysbag

Uit het succes van de lederen riemen van Cowboysbelt is Cowboysbag geboren. Opgericht in 2006 met één product: The Bag, groeide Cowboysbag uit tot een toonaangevend tassenmerk. Nog steeds is The Bag het best verkochte model. Dit is te wijten aan zijn ontzettende veelzijdigheid. De vintage uitstraling, de fijne indeling van allerlei vakjes en het kwaliteitsleer is de tas geschikt voor allerlei gelegenheden. Als schooltas, werktas of zelf als tas voor een weekendje weg, met The Bag kan het.

Cowboysbag Online

Door het internationale succes is Cowboysbag uitgegroeid tot een echte tassencollectie. Kleinere varianten van The Bag, portemonnees voor dames en heren en iphone en ipad hoezen vind je in het assortiment van Cowboysbag bij Berden. Door het gebruik van kwalitatief leer worden de producten van Cowboysbag mooier naarmate de jaren verstrijken. De items van Cowboysbag en Cowboysbelt zijn de investering dan ook meer dan waard!

Merken

Prijs

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.