Categorieën

Geselecteerde filters

  • Bjorn Borg
Bjorn Borg

Bjorn Borg

35 gevonden artikelen
Aantal
Sorteer op:
FILTERS
FILTERS

Geselecteerde filters

  • Bjorn Borg

Bjorn Borg

Björn Borg is de beroemde tennisser die vijf keer Wimbledon en zes keer Roland Garros won. Björn Borg heeft na deze overwinningen zijn naam verbonden aan de ondergoed- en sportlijn die nu in veel landen populair is geworden. Björn Borg ondergoed is verkrijgbaar voor mannen Bjorn Borg, vrouwen Bjorn Borg en kinderen Bjorn Borg. De collecties bestaan veelal uit Bjorn Borg boxers, Bjorn Borg shorts, Bjorn Borg hipsters en Bjorn Borg nachtmode. De producten zijn van hoge kwaliteit, hebben een mooie pasvorm en zijn voorzien van sprekende kleuren en hippe prints.

Bjorn Borg Online

Elk seizoen worden er nieuwe en mooie designs toegevoegd aan de Björn Borg collectie. Ondergoed mag tegenwoordig steeds meer gezien worden. De super hippe shorts van Björn Borg zijn dan ook een rijke toevoeging aan je kledingkast. Een ruim aanbod aan verschillende items en maten vind je bij Berden. Kies je favoriete kleuren en prints en shop je Björn Borg producten eenvoudig online bij Berden.

- Wear the legend. Be the rockstar. -

Merken

Prijs

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.