Categorieën

Geselecteerde filters

  • Zoe Karssen

Zoe Karssen

0 gevonden artikelen
Aantal
Sorteer op:
FILTERS
FILTERS

Geselecteerde filters

  • Zoe Karssen

Zoe Karssen

Het modelabel Zoe Karssen is in 2010 opgericht door het Amsterdamse Zoe en Quince. Het duo streefde naar een nieuwe insteek op T-shirts en sweaters en is dankzij deze visie uitgegroeid tot een populair jong en speels merk. De ontwerpers mixen een vleugje rock ’n roll met tijdloze iconen voor een instant fashionable feel. Deze luxe en comfortabele items mogen niet ontbreken in de vrouwelijke garderobe.

De collectie die ieder seizoen gelanceerd worden, zijn te koop in onder andere Tokyo, Londen en Parijs. Ondanks de grote allure van het merk houden de ontwerpers het klein: de collecties worden binnenshuis ontworpen door een klein team en gefotografeerd door Zoe.

Bij Berden Fashion hebben we een mooi aanbod aan ontwerpen van Zoe Karssen zoals fijne T-shirts, relaxte sweaters en stoere denims. Combineer deze geweldige items en creëer uw eigen unieke urban look.

Merken

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.