Swarovski
Toon
per pagina
Filters
Sorteer op

Swarovski

(360 artikelen)

Swarovski

Sinds 1895, heeft oprichter Daniel Swarovski's beheersing van kristal snijden het bedrijf gedefinieerd. Zijn blijvende passie voor innovatie en design heeft 's werelds grootste sieraden en accessoires merk gemaakt. Vandaag de dag, zet de familie de traditie van het leveren van buitengewone alledaagse stijl aan vrouwen over de hele wereld voort.

Van inspiratie tot aan het lanceren van de collectie, Swarovski's creatieve proces is uniek. Met focus op de trends, design en branding, vertelt elk stuk een verhaal en belichaamt meer dan 120 jaar vakmanschap. de voortdurende evolutie van het materiaal en de techniek maakt Swarovski de leider op de markt van kristal geslepen creaties!

Swarovski Online

De uitgebreide collectie van Swarovski is nu ook te krijgen bij Berden.nl! Van oorbellen tot armbanden, maar ook mooie sets om cadeau te geven! Bij Berden kun je terecht voor een uitgebreide collectie exclusieve sieraden waaronder Swarovski, Bering, Michael Kors en Engelsrufer. Kijk snel in onze webshop en laat je inspireren door de mooie collectie!

FILTERS

Series
Kleuren
Series
Kleuren
×