Categorieën

Geselecteerde filters

  • Schiesser
Schiesser

Schiesser

186 gevonden artikelen
Aantal
Sorteer op:
FILTERS
FILTERS

Geselecteerde filters

  • Schiesser

Schiesser

Schiesser, opgericht in 1875 is een van de meest vooraanstaande producenten van Schiesser ondergoed en Schiesser nachtkleding. Kernwoorden in het beleid van Schiesser zijn: kwaliteit, natuurlijkheid, esthetiek en actualiteit. Deze kernwoorden zie je terug in het aanbod ondergoed voor Schiesser dames, Schiesser heren en Schiesser kinderen. Schiesser heeft basics en elk jaar vier wisselende mode collecties. Met de modecollecties worden de trends gevolgd.

Schiesser Online

Bij Berden vind je een uitgebreid aanbod Schiesser ondermode. Een ruime selectie ondergoed voor Schiesser dames en Schiesser heren, Schiesser boxers, Schiesser slips en Schiesser bh's. Daarnaast vind je voor heren mooie Schiesser tanktops en basic Schiesser T-shirts. Voor dames krijg je naast Schiesser bh’s ook Schiesser tops met brede of spaghetti bandjes. En Schiesser T-shirts met korte en lange mouwen. Bekijk ook de Schiesser 95/5 collectie.

Merken

Prijs

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.