Categorieën

Geselecteerde filters

  • OLYMP
OLYMP

OLYMP

71 gevonden artikelen
Aantal
Sorteer op:
FILTERS
FILTERS

Geselecteerde filters

  • OLYMP

OLYMP

Iedereen maakt bijzondere momenten mee in zijn leven. Momenten van succes, van geluk en van tevredenheid. Je staat aan de top van je kunnen en je haalt je eigen Olympische niveau! Deze metafoor is de basis van OLYMP. OLYMP maakt sinds 1951 kwalitatieve herenkleding voor de succesvolle man. Het is nu een collectie die voornamelijk bestaat uit overhemden. Daarnaast vind je ook poloshirts, pullovers en accessoires in het assortiment. Deze zijn niet alleen geschikt voor de zakelijke outfit maar ook voor een casual look.

OLYMP Online

Wil je het gevoel van succes dagelijks ervaren, kies dan voor de collectie OLYMP herenkleding bij Berden.De hemden zijn gemaakt van 100% katoen en hebben verschillende uitvoeringen. Felle en interessante kleuren vallen in eerste instantie op in de collectie. Kleding kan je namelijk een gelukzalig gevoel bezorgen. Dikke of dunne strepen en kleine of grote ruiten. De hemden zijn tevens voorzien van verschillende kragen.

Merken

Prijs

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.