Toon
per pagina
Filters
Sorteer op

Kinderen

(2205 artikelen)

Kindermode

Berden is er ook voor de kleine klantjes. In de collectie kinderkleding vind je hele kleine maatjes voor de kersverse ouders. Maar ook grotere maten voor tieners. Baby’s, peuters, kleuters en tieners kunnen terecht voor een mooie garderobe bij Berden. De maten lopen uit van 50 tot 176.

Niets is leuker voor moeders dan je kleine leuke kleding aantrekken. Bij de aanschaf van kleding zijn een aantal factoren belangrijk voor ouders. Natuurlijk moet de maat goed zijn. Maar ook de kwaliteit is van belang. Bij Berden zijn daarom de beste merken verkrijgbaar die een hoge kwaliteit waarborgen. Zo blijft de kleding lang mooi ook al speelt, rent en rolt je kind er eindeloos in.

Natuurlijk is niet alleen de kwaliteit van de kleding belangrijk. Kinderen willen ook leuk uitzien en kleding dragen waarin ze zich gemakkelijk voelen. Ieder kind heeft ook een eigen smaak. Daarom bestaat de collectie kinderkleding uit diverse kleding zoals stoere broeken, gave prints, leuke rokjes en mooie kleuren. 

Een aantal bekende kindermerken die Berden verkoopt: Vingino, Retour Jeans, Seven One Seven, Gymp, Feetje, Dress Like Flo, Cars Jeans, Indian Blue JeansName It en nog veel meer merken.

FILTERS

Merken
Kleuren
Merken
Kleuren
×