Categorieën
VILA

Dames

(231 gevonden artikelen)

Merken

Meer filters
Filters
Filters
Filters
Filters

Geselecteerde filters

VILA Vest Wrap Knit Lovely
€ 34,99
€ 24,49
VILA Vest Wrap Knit Lovely
€ 34,99
€ 24,49
VILA Rok Plisse
€ 39,99
VILA Rok Plisse
€ 39,99
VILA Trui Jill Ruffles
€ 49,99
€ 34,99

VILA

Bij VILA wordt veel aandacht besteed aan het ontdekken van de juiste looks en trends, en het leveren hiervan voor de juiste prijs. VILA steekt jonge vrouwen in de nieuwste mode en geeft daarmee zelfvertrouwen aan deze meisjes. Het VILA meisje is vrouwelijk, gracieus en avontuurlijk. Ze is open en creatief en staat bekend als een meisje dat zichzelf uitdrukt via mode. De collectie VILA bij Berden omvat mooie VILA jeans, vrouwelijke VILA jurkenVILA rokken, VILA truien, VILA vesten en VILA jassen.

VILA Online

Vrouwelijke, elegante vormen en fijne prints vind je in de collectie VILA bij Berden. De nieuwste trends, kleuren, looks en stoffen op gebied van mode worden continu verwerkt in de kledinglijn van VILA. VILA is sinds 1993 onderdeel van Bestseller. Bestseller heeft met populaire merken als ONLY, Jack & Jones en Object een groot aandeel in de modeindustrie.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.