Categorieën
Bering

Bering

Bering staat bekend om zijn horloges waarin de zuiverheid en schoonheid van Antarctica zijn gecombineerd met de elegantie van Deens design. In 2008 sprong Rene Kaerskov uit een helikopter en lande toen op het noordelijkste punt van de wereld, Antarctica. Zijn hart werd veroverd door de koele, eenvoudige schoonheid en oneindige witte uitgestrektheid van het eeuwige ijs. Hier begon het idee en ontstond de visie van BERING Time.

Tijdloos mooi en duurzaam, zoals het eeuwige ijs, combineert BERING minimalistisch Deens design en optimaal materiaal sterkte op een unieke manier. Hoogwaardige materialen, zoals high-tech keramiek en saffier glas, met hun extreme krasbestendigheid en kracht, zorgen ervoor dat de tijd geen sporten achterlaat.


Bering Online

De horloges van BERING wordt gekenmerkt door de duidelijke, gestroomlijnde vormen en pure elegantie. Zeer goede kwaliteit tot in de kleinste details, daar staat BERING bekend om. Bestel uw BERING horloges online en maak een keuze uit onze grote collectie BERING fashion horloges. In de webshop van Berden.nl bestel je veilig, gemakkelijk en snel de mooie horloges van het sieradenmerk BERING.

Naast Bering hebben wij natuurlijk ook andere prachtige merken zoals Ice-Watch, Coeur De Lion en Michael Kors. Bekijk de mooie accessoires van Berden.nl snel en bestel veilig en gemakkelijk de mooiste producten.

FILTERS

Categorieën
Merken
Series
Kleuren
Merken
Series
Kleuren
×