Categorieën

Sloggi actie

176 gevonden artikelen
Aantal
Filters
sorteer op:

Sloggi Actie

Bestel jouw favoriete Sloggi ondergoed online en maak gebruik van onze te gekke 2+1 gratis actie*. Om het eenvoudig te houden is bij alle Sloggi actie de 33,33% korting al online verrekend in de prijs. Zo profiteer je altijd van deze actie, dus ook als je 4 of 5 Sloggi slips bestelt. 

Naast online ben je voor deze actie ook van harte welkom in onze winkels in Heerlen, Blerick en Sittard. Hier gelden de landelijke 2+1 gratis actievoorwaarden; het goedkoopste artikel is gratis, combineren van dames en heren Sloggi slips is hier niet mogelijk.

Wil je altijd tijdig op de hoogte zijn van de Sloggi of andere aantrekkelijke acties? Schrijf je dan direct in voor onze nieuwsbrief en mis niks meer!

Tijdens de actieperiode streven wij er naar om je bestelling binnen 2-3 werkdagen af te leveren. Er kan echter enige vertraging ontstaan vanwege de drukte. Hiervan wordt je uiteraard op de hoogte gesteld.

*De Sloggi actie is geldig op alle Sloggi dames- en heren slips. Badmode, multi-packs en enkele modische artikelen zijn uitgesloten van de actie.

FILTERS

Categorieën
Merken
Maten
Kleuren
Merken
Maten
Kleuren
×