Categorieën

Geselecteerde filters

  • Aaiko
Aaiko

Aaiko

Helaas, wij hebben geen artikelen gevonden met de zoekopdracht:
''

Controleer je zoekterm of probeer een minder specifieke zoekopdracht.

Als je naar pagina's wilt zoeken, klik hier.

Geselecteerde filters

  • Aaiko

Aaiko

Aaiko is een hip Nederlands merk dat begonnen is in 2005 en inmiddels internationaal succes heeft geboekt. De naam Aaiko staat in het Japans voor “geliefd” en in het Oud-Germaans voor “stoer”. Deze tegenstelling is de basis van de Aaiko collecties waardoor elk item uniek is en een eigen karakter heeft.
De kleding van Aaiko is geïnspireerd door vele invloeden over de hele wereld en gericht op vrouwen die sociaal onderlegd zijn en weten wat ze willen. Integer, onafhankelijk en krachtig dat zijn de kenmerken van de Aaiko vrouw. De collecties zijn vernieuwend, casual, chique, elegant en geschikt voor alle gelegenheden.

Aaiko Online

De toegankelijke Aaiko collecties zijn natuurlijk verkrijgbaar bij Berden; in onze vestigingen en uiteraard ook in onze webshop. Bekijk onze prachtige Aaiko tops, Aaiko truien, Aaiko jurken en Aaiko broeken in soepele, kwaliteitsmaterialen en kleuren volgens het laatste modebeeld en bestel eenvoudig online.
‘Jij zoals je bent, blijft Aaiko’s bron van inspiratie.’

Merken

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.