Categorieën

Nicole JanssenNicole Janssen is gediplomeerd medewerker bij Berden Blerick en heeft de opleiding Imagostyliste succesvol afgerond. 

Zij staat voor je klaar om persoonlijk kleding- en kleuradvies te geven. Wanneer je vaak twijfelt over de juiste kleding, combinaties en kleuren is Nicole dé aangewezen persoon om je hierbij te helpen. Daarnaast is het ook mogelijk om een afspraak te maken voor het verzorgen van bedrijfskleding.

Nicole is al meer dan 20 jaar werkzaam bij Berden, zowel op de damesafdeling als bij dames kicks. Haar passie voor mode en haar parate kennis vormen de perfecte combinatie voor een passend stijladvies. Door jarenlange ervaring in de modewereld heeft Nicole een grote klantenkring opgebouwd. Ze weten haar te vinden als het gaat om advies met betrekking tot het combineren van kleding en de juiste kleurkeuzes.

Nicole staat graag voor je klaar om je persoonlijk en professioneel kledingadvies te geven! Bekijk onderstaand de diverse arrangementen en geniet van een exclusieve shopervaring. Samen met de personal shopper ga je op zoek naar je eigen stijl.

Cadeautip: Geef één van onze arrangementen cadeau!

Voor meer informatie:
Nicole Janssen
T: 077-3248888
E: n.janssen@berden.nl

Personal Shopper Arrangement - tarieven

Workshop personal styling

Met een persoonlijk moodboard over je leven visualiseer je je dromen en ontdek je je eigen levensstijl.

  • Koffie of thee
  • Ontdek je eigen kledingstijl
  • Tips & trucs om er op je best uit te zien
  • Een kortingsvoucher van 10% van Berden Mode

Neem minimaal twee tijdschriften mee en twee kledingstukken waar je vragen over hebt, zodat je persoonlijk kleding en stijladvies kunt krijgen.

€27,50 p.p.
Berden personal shopping
  • Shoppen met je eigen personal shopper
  • Koffie of thee
  • Gratis goodiebag en cadeaucheque van Berden Mode t.w.v. €50,-
€75,- p.p.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.