Categorieën

Nicole Janssen

Berden Blerick heeft een eigen gediplomeerde medewerkster in dienst die u kan voorzien van persoonlijk kleur- en kledingadvies. Nicole Janssen heeft de opleiding Imagostyliste met succes afgerond. Als u vaak twijfelt over de juiste kleding, combinaties en kleuren is Nicole dé aangewezen persoon om u te adviseren! Ook kunt u een afspraak maken voor het verzorgen van bedrijfskleding.

Nicole is al meer dan 20 jaar werkzaam bij Berden Mode in Blerick; zowel op de damesafdeling als bij dames kicks. Haar passie voor mode en haar parate kennis vormen dé perfecte combinatie voor een stijlvol advies.

Door jarenlange ervaring in de modewereld heeft Nicole een grote klantenkring opgebouwd. Deze klanten weten haar te vinden als het gaat om advies met betrekking tot het combineren van kleding en de juiste kleurkeuzes.

Nicole staat graag voor u klaar en voorziet u graag van een persoonlijk en professioneel kledingadvies! Hieronder leest u een aantal recensies van klanten over Nicole. Bekijk onderstaand de diverse verwenarrangementen, tevens vindt u hier de tarieven van onze basisarrangementen.

Cadeautip: Geef één van onze arrangementen cadeau!

Voor meer informatie:
Nicole Janssen
T: 077-3248888
E: n.janssen@berden.nl
Recensies

9-5-2016

Hoi Nicole,

Bedankt voor een leuke en leerzame ochtend en de tijd die je hebt genomen voor een uitgebreid styling en kleurenanalyse. Sommige dingen waren (onbewust) al bekend maar ik heb ook veel nieuwe dingen geleerd. Prima ruimte, met koffie, thee, water en iets lekkers. Goed verzorgd.

Groetjes Tamara25-2-2016

Hoi Nicole

We vonden de workshop professioneel en interessant.  We hebben bruikbare tips en adviezen gekregen die we zeker zullen gaan gebruiken. Niet alleen op het gebied van kleuren maar ook de vorm van het gezicht en het lichaam. Het was echt verhelderend.

Groetjes, 

Het team
OTTO Work Force - Venray1-2-2016

Super dag gehad met Nicole Janssen van Berden Mode. Zoveel geleerd over kleur en kledingadvies .Ben super goed geslaagd en ging met kleuren weg die ik normaal gesproken niet snel zelf zou uitzoeken, maar stond me echt geweldig! Heel veel leuke reacties van familie en vrienden gekregen. Ging zelfs weg met een enig jurkje wat ik heel graag wilde maar nooit durfde. Nicole super bedankt voor deze twee gezellige dagen echt een aanrader voor iedereen eens te doen ! Dikke duim👍.

Lieve groet,

Anita Staaks 12-9-2015

Hallo Nicole,

Zoals beloofd zou ik een reactie mailen betreffende de kleur- en stijlanalyse die we gisteren gedaan hebben.

Ik ben er volkomen neutraal ingegaan en heb de analyse op me af laten komen.
De analyse vond plaats in een rustige ruimte en de sfeer was lekker ontspannen en je nam er ruimschoots de tijd voor, wat ik als prettig heb ervaren.
Het resultaat was voor mij geen eyeopener, maar meer een bevestiging van wat ik onbewust blijkbaar al wist.
Hier was ik uiteraard blij mee.
Bepaalde keuzes en voorkeuren kan ik nu beter plaatsen en begrijpen en ik denk dat ik er voortaan bewuster mee zal omgaan, wat volgens mij een positief gevoel en resultaat zal opleveren. Mooi toch!
Ik kan een ander zeker aanraden de analyse te laten doen, je komt er ‘rijker’ uit.
Het samen shoppen vind ik een goede aanvulling op de analyse, alleen al om te zien wat een ander voor je uitkiest in een bepaalde stijl.

Ik ben benieuwd wat jouw kledingkeuze voor mij zal zijn op vrijdag 2 oktober a.s.

Tot dan.
Groetjes,
Nel


3-8-2015

Hoi Nicole,

ik wil je even laten weten dat ik heb genoten van jou styling- en kleuradvies. Sommige dingen weet je zelf wel maar zoals jij het brengt is het toch weer anders. Je maakt het persoonlijk en uniek. Zeer de moeite waard.

Gr. Ria.Meer recensies over Nicole lees je hier.

 

Tarieven Verwenarrangementen

Workshop personal styling

Met een persoonlijk moodboard over je leven visualiseer je je dromen en ontdek je je eigen levenstijl.

  • Koffie of thee
  • Ontdek je eigen kledingstijl
  • Tips & trucs om er op je best uit te zien
  • Een kortingsvoucher van 10% van Berden Mode

Neem minimaal 2 tijdschriften mee en 2 kledingstukken waar je vragen over hebt zodat je persoonlijk kleding en stijladvies kunt krijgen.

€27,50 p.p.
Berden personal shopping
  • Shoppen met uw eigen personal shopper
  • Koffie of thee
  • Gratis goodiebag en cadeaucheque van Berden Mode t.w.v. €50,-
€75,- p.p.