Categorieën

Personal shoppers

Met kleding laat je zien wie je bent! Wanneer je een outfit draagt die perfect bij je past zorgt dit voor zelfvertrouwen en straal je uit hoe je je voelt. Kleding heeft een grote invloed op je humeur en geeft daarnaast een eerste indruk af aan anderen.

Ga een dag shoppen met onze stylisten!
Vanwege het enorme aanbod van kleding en kledingstijlen kan het soms moeilijk zijn om jouw stijl te bepalen en te kiezen. Vaak hebben mensen moeite met kleuren, pasvormen of de maat. Omdat wij als geen ander begrijpen hoe belangrijk kleding is bieden we bij Berden een oplossing: ga een dag shoppen met onze stylisten! Onze stylisten zijn expert in kleding- en kleuradvies en volgen zelf altijd de laatste modetrends. Zij helpen bij het kiezen van de juiste kleding zodat je een zelfverzekerd gevoel krijgt.

Tijdens een intakegesprek krijgt onze styliste een indruk van jouw kledingvoorkeuren en de punten die jij belangrijk vindt. De stylistes helpen je met de kleding uit je huidige garderobe, om bijvoorbeeld nieuwe combinaties te maken. Vervolgens kun je tijdens een shopafspraak in een van onze winkels je garderobe uitbreiden met nieuwe items. Tijdens deze shopafspraak laat de styliste de modecollecties zien en daarnaast krijg je persoonlijk kleuradvies.

Voor meer informatie kun je altijd terecht bij onze verkoopadviseuses op de modeafdelingen of bekijk hieronder de personal shoppers. Nicole en Tamara staan voor je klaar!Nicole Janssen (Blerick)

Tamara Housen (Heerlen)
Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.