Categorieën

Personal shopper

Met kleding laat je zien wie je bent, oftewel kleding toont je stijl van leven. Kleding heeft effect op hoe jij er van buiten uit ziet, maar ook hoe jij je van binnen voelt. Met een goede outfit straal je van zelfvertrouwen. Dit voel jij niet alleen, ook de mensen om je heen zien dit. Kleding heeft dus een grote invloed op jouw eigen humeur en geeft daarnaast een eerste indruk af aan anderen.

Vanwege het enorme aanbod van kleding en kledingstijlen kan het soms moeilijk zijn om jouw stijl te kiezen. Vaak hebben mensen moeite met kleuren, pasvormen of de maat. Omdat wij als geen ander begrijpen hoe belangrijk kleding is bieden we bij Berden een oplossing: ga een dag shoppen met onze stylisten! Onze stylisten zijn expert in kleding- en kleuradvies en volgen zelf altijd de laatste modetrends. Zij helpen je de juiste kleding te kiezen zodat je je beter en zelfverzekerder voelt.

Tijdens een intakegesprek krijgt onze styliste een indruk van wat jij belangrijk vind en jouw kledingvoorkeuren. De stylistes kunnen je helpen om met de kleding die jij al in je garderobe hebt nieuwe combinaties te maken. Vervolgens kun je tijdens een shopafspraak in een van onze filialen je garderobe uitbreiden. Tijdens een shopafspraak laat onze styliste de modecollecties zien en krijgt u een persoonlijk kleuradvies. Ook accentueert onze styliste je pluspunten en camoufleert je minpuntjes.

Voor meer informatie kun je terecht bij onze verkoopadviseuses op de modeafdelingen of bekijk hieronder de personal shoppers. Nicole en Tamara staan voor je klaar!

Nicole Janssen (Blerick)

Tamara Housen (Heerlen)