Categorieën

Personal shopper

Met kleding laat u zien wie u bent, oftewel kleding toont uw stijl van leven. Kleding heeft effect op hoe u er van buiten uitziet, maar ook hoe u zich van binnen voelt. Met een goede outfit straalt u vol zelfvertrouwen uit. Dit voelt u niet alleen, ook de mensen om u heen zien dit. Kleding heeft dus een grote invloed op uw eigen humeur en geeft daarnaast een eerste indruk af aan anderen.

Vanwege het enorme aanbod van kleding en kledingstijlen kan het soms moeilijk zijn om uw stijl te bepalen en te kiezen. Vaak hebben mensen moeite met kleuren, pasvormen of de maat. Omdat wij als geen ander begrijpen hoe belangrijk kleding is bieden we bij Berden een oplossing: ga een dag shoppen met onze stylisten! Onze stylisten zijn expert in kleding- en kleuradvies en volgen zelf altijd de laatste modetrends. Zij helpen u de juiste kleding te kiezen zodat u zich beter en zelfverzekerder voelt.

Tijdens een intakegesprek krijgt onze styliste een indruk van wat u belangrijk vindt en uw kledingvoorkeuren. De stylistes kunnen u helpen om met de kleding die u al in uw garderobe heeft nieuwe combinaties te maken. Vervolgens kunt u tijdens een shopafspraak in een van onze filialen uw garderobe uitbreiden. Tijdens een shopafspraak laat onze styliste de modecollecties zien en krijgt u een persoonlijk kleuradvies. Ook accentueert onze styliste uw pluspunten en camoufleert uw minpuntjes.

Voor meer informatie kunt u terecht bij onze verkoopadviseuses op de modeafdelingen of bekijk hieronder de personal shoppers. Nicole en Tamara staan voor je klaar!

Nicole Janssen (Blerick)

Tamara Housen (Heerlen)