Categorieën

De kledingzak | Opgeruimd staat Goed! weken 2 t/m 15 maart 2020

Voel jij het ook al kriebelen? Die drang om je kast op te ruimen? Berden nodigt jou uit om gehoor te geven aan deze kriebels en aan de slag te gaan. We vinden weggooien zonde en gunnen mode graag een tweede leven. Ruim je kast op, vul de kledingzak van Het Goed met jouw oude kleding en lever deze in bij één van onze Berden winkels. Doe je dit tijdens de Opgeruimd staat Goed weken van 2 t/m 15 maart, dan ontvang je naast een waardebon t.w.v. €5,- een limited edition Berden chocoladereep van Tony Chocolonely*.

Dus ga aan de slag en kom langs want opgeruimd staat goed!

Berden en Het Goed Roermond

Bij deze actie werken we samen met kringloopwarenhuis Het Goed Roermond. In de gezellige winkels van Het Goed vindt u mooie gebruikte spullen zoals kleding, schoenen, tassen, meubels, woonaccessoires, speelgoed, boeken en nog veel meer! Winkels waar u inspiratie kunt opdoen en avontuurlijk kunt shoppen. 

Doe goed voor mens, maatschappij en milieu en lever uw oude kleding in! Door het inleveren van uw gebruikte kleding creëren we werk, zo helpen we mensen in Limburg aan een baan. Ook maken we andere mensen blij met uw overtollige spulletjes. En wist u dat we met één kilo kringloopgoederen één kilo CO2-uitstoot compenseren?

De tassen zijn af te halen in onze mode filialen. De actievoorwaarden op een rijtje:

  • Tegen inlevering van een goedgevulde tas ontvangt u een waardebon van €5,- en tijdens de Opgeruimd staat Goed! weken een *Limited edition Berden chocoladereep van Tony Chocolonely maximaal 1 per klant. OP=OP
  • De waardebon is niet in te leveren op afgeprijsde artikelen 
  • Maximaal 1 waardebon per aankoop
  • Geen minimum aankoopbedrag van toepassing
  • De waardebon is 1 jaar geldig na uitgave
  • De waardebon is alleen in te leveren bij damesmode, grandissimo, herenmode, kicks women, basement dames en heren en kids world.


Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.