Categorieën

Lunchcafé Ambiance Blerick


Lunchcafé Ambiance Blerick is momenteel gesloten volgens de richtlijnen van het RIVM.

In Lunchcafé Ambiance op de eerste etage in Blerick kunt u terecht voor diverse lekkernijen. Wilt u een rustige start maken van een winkeldag, even bijkomen tussendoor of na afloop genieten van een heerlijke maaltijd, het kan bij onze lunchroom in Blerick.

In het mooie interieur zit u heerlijk en stijlvol en komt u volledig tot rust. Op het balkonterras kunt u met lekker weer zitten en uitkijken op de levendige aangrenzende straat. Onze Vriendelijke medewerkers staan vervolgens voor u klaar om u te voorzien van bijvoorbeeld een heerlijke kop koffie met gebak uit een gerenommeerde patisserie.

Naast heerlijke lunchgerechten en maaltijden kunt u in Blerick terecht voor een smakelijke high tea. Gezellig met vrienden of vriendinnen tijdens het winkelen ontdekken, proeven en genieten. De luxe high tea ‘Ambiance’ is alleen via reservering* mogelijk in het restaurant in Blerick. Van dinsdag tot en met donderdag van 14.30 - 16.30 uur. De Blerickse High Tea ziet er als volgt uit:

- U krijgt uitleg over verschillende soorten thee.
- Een Heerlijk soepje vooraf (hartig)
- Koud tussengerechtje (hartig)
- Warm hoofdgerechtje (hartig)
- Etagère gevuld met zoete verwennerijen

*Kosten €19,50 p.p. reserveren via 077-3874925 of m.vlodrop@ziggo.nl

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.