Categorieën

Berden Clubpas

Eind 1999, bij de heropening van Intersport Berden in de kelder van het Blerickse warenhuis, is gestart met de zogenoemde Berden Clubpas. Inmiddels zijn er een aantal veranderingen opgetreden in Blerick waaronder het vervangen van Intersport door een geheel nieuwe afdeling. De Berden Clubpas is wel gebleven en uitgegroeid tot een groot succes!

De clubpas is een loyaliteitsprogramma van Berden voor sportverenigingen in de gemeente Venlo en omstreken. De leden van de deelnemende sportverenigingen hebben een Berden clubpas. Een pas waarmee zij 3% contante korting krijgen op gekochte artikelen bij Berden. De leden krijgen korting en de verenigingen ontvangen de korting in de vorm van een sponsorbedrag (1x per jaar uitgekeerd op de rekening van de club). Als leden van een bepaalde vereniging veel bij Berden kopen (met korting) dan betekent dit het de betreffende vereniging een aanzienlijk sponsorbedrag van Berden tegemoet kan zien. Met de aankopen profiteren de leden niet alleen zelf van het voordeel, maar sparen ze ook voor de vereniging.

Verenigingen die graag meer willen weten over het Clubpas- loyaliteitsprogramma kunnen contact opnemen met Berden, tel. 045-8506812.

Klik hier voor de voorwaarden Berden clubpas.

Vraag de clubpas promotie aan!

Om uitleg te geven en promotie te maken over de clubpas, kunt u sportgerichte pdf posters aanvragen bij onze klantenadministratie. Klik HIER voor een voorbeeldadvertentie!