Categorieën

Berden B2B

Wil je je relaties, zakenpartners of eigen medewerk(st)ers al lange tijd eens een echte blijk van waardering geven voor de prettige samenwerking en het in jou gestelde vertrouwen? Of ben je op zoek naar een mooi kerstgeschenk? Verras ze dan met een creatief, origineel cadeau waar ze echt blij van worden; een cadeaubon van Berden.

We bieden de mogelijkheid cadeaubonnen bij ons af te nemen waarmee relaties, zakenpartners of eigen medewerk(st)ers hun eigen (kerst)cadeau kunnen kiezen. Zoals je wellicht weet, is de keus bij ons nagenoeg onbeperkt; prachtige dames-, heren-, kinder- en jongerenmode, lingerie, lederwaren, parfumerie, bijouterie, beenmode en huishoudtextiel maar ook de mooiste meubels en accessoires voor woon- en slaapkamer. Kortom; alles voor een complete stijl van leven.  

De cadeaubonnen zijn al verkrijgbaar vanaf € 5,- dus er is voor elk budget en elke gelegenheid een geschikte cadeaubon. Bovendien kunnen wij de cadeaubonnen tegen een aantrekkelijke prijs aanbieden waardoor de bon een hogere waarde heeft dan ervoor wordt betaalt! Indien je liever een tastbaar cadeau wilt aanbieden, kunnen wij je hiermee natuurlijk ook van dienst zijn, we stellen dan een mooi pakket met prachtige geschenken naar jouw wens samen, uiteraard tegen een aantrekkelijke prijs. 

Heb je interesse of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Dhr. M. Berden via 045-8506800.