Categorieën

Ruilen

We willen graag dat u tevreden bent met alle aankopen die u bij ons doet. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent met het door u bestelde item. Wij willen u er graag op attenderen dat als u uw bestelling wilt ruilen/retourneren het artikel uit de webshop in originele staat, met originele labels en etiketten, ongedragen (passen is natuurlijk wel toegestaan) en indien mogelijk verpakt in de originele artikelverpakking dient te zijn. U kunt een artikel omruilen voor een andere maat, kleur of desgewenst een ander artikel bij een van de Berden vestigingen (Heerlen, Blerick, Sittard en Geleen). Wij verzoeken u het retourformulier in te vullen en deze samen met de orderbevestiging/factuur mee te nemen naar de winkel. Het is niet mogelijk om via de webshop een artikel om te ruilen, u dient dan het gewenste artikel opnieuw te bestellen en het product dat niet naar wens is of niet past, via onze normale retourprocedure terug te sturen. De verzendkosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening.

Kan ik mijn bestelling annuleren?
Als de bestelling is afgerond en betaald is, is het niet meer mogelijk deze te annuleren. Zodra u de bestelling heeft ontvangen, kunt u deze met het retourformulier terugsturen. U ontvangt binnen uiterlijk 14 dagen, vanaf het moment dat wij uw geretourneerde bestelling hebben ontvangen, uw aankoopbedrag terug op uw rekening.

Overig
Controleer direct na ontvangst van uw bestelling of de bestelling compleet is. Mocht dit niet zo zijn, neem dan direct contact met ons op via telefoonnummer 045-7007806 of vul het contactformulier in.

Geen retourformulier bij je bestelling ontvangen? Download het formulier HIER