Categorieën

Retourneren

Kan ik mijn bestelling retourneren?
Ja, dat is mogelijk. Indien je binnen de zichttermijn van 14 dagen, ingaande de dag van ontvangst van de bestelling, besluit af te zien van de bestelling kun je deze retourneren.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
Je kunt een bestelling retourneren in alle Berden vestigingen. Wij verzoeken je het bijgevoegde retourformulier in te vullen en deze samen met de bestelbevestiging/factuur mee te nemen naar een winkel.

Ook kun je een bestelling retour zenden per post. De kosten van een retourzending komen voor eigen rekening en zullen niet door Berden Mode & Wonen worden vergoed. Ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd. Na ontvangst van je retour wordt het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen op je rekening teruggestort. Wij verzoeken je hiervoor het bijgevoegde retourformulier in te vullen en samen met het artikel, indien mogelijk, in de originele verpakking te sturen naar Berden.

Retouradres:
Berden Mode T.a.v. Klantenservice
Dautzenbergstraat 57
6411 LA Heerlen

Geen retourformulier bij je bestelling ontvangen?Download deze hier

Moet ik verzendkosten betalen bij het retourneren van mijn bestelling? 
Voor het retour brengen van een artikel naar een Berden filiaal worden geen kosten in rekening gebracht. Voor het retour zenden via PostNL zijn de kosten van een retourzending voor de verzender, deze zullen niet door Berden worden vergoed.

Ik heb een artikel retour gestuurd, wanneer ontvang ik mijn geld retour? 
Vanaf het moment dat jouw retour bij ons ontvangen is, wordt de retourbetaling in behandeling genomen. Het aankoopbedrag van de retour zal worden teruggestort binnen uiterlijk 10 werkdagen. Wanneer de gehele bestelling wordt geretourneerd, worden ook de bezorgkosten vergoed. Bij retourneren van een deel van de bestelling, komen de bezorgkosten voor eigen rekening. De terugbetaling wordt uitgevoerd met hetzelfde betaalmiddel als gebruikt in de webshop.

Overig
Het ruilen of retourneren van online aangekochte artikelen is ook mogelijk in één van onze winkels.