Categorieën

Retourneren

Kan ik mijn bestelling retourneren?
Ja, dat is mogelijk. Indien u binnen de zichttermijn van 14 dagen, ingaande de dag van ontvangst van de bestelling, besluit af te zien van de bestelling kunt u deze retourneren.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?
U kunt uw bestelling retourneren in alle Berden vestigingen. Wij verzoeken u het bijgevoegde retourformulier in te vullen en deze samen met de bestelbevestiging/factuur mee te nemen naar een vestiging naar keuze. Let op: Bij het retourneren van een webshopbestelling in de winkel ontvangt u geen contant geld. Het geld van uw aankoop wordt binnen 10 dagen teruggestort op uw rekening.

Ook kunt u een bestelling retourneren per post. De kosten van een retourzending komen voor eigen rekening en zullen niet door Berden Fashion worden vergoed. Ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd. Na ontvangst van uw retour wordt het aankoopbedrag binnen 10 dagen op uw rekening teruggestort. Wij verzoeken u hiervoor het bijgevoegde retourformulier in te vullen en samen met het artikel, indien mogelijk, in de originele verpakking te sturen naar onderstaand adres: 

Berden Mode T.a.v. Klantenservice
Dautzenbergstraat 57
6411 LA Heerlen

Geen retourformulier bij uw bestelling ontvangen? Download deze hier

Moet ik verzendkosten betalen bij het retourneren van mijn bestelling? 
Voor het retourneren van een artikel naar een Berden vestiging worden uiteraard geen kosten in rekening gebracht. Voor het retour zenden via PostNL zijn de kosten van de retourzending voor de verzender, deze zullen niet door Berden Fashion worden vergoed. 

Ik heb een artikel retour gestuurd, wanneer ontvang ik mijn geld terug? 
Vanaf het moment dat uw retour bij ons ontvangen is, wordt de retourbetaling in behandeling genomen. Het aankoopbedrag van de retour zal worden teruggestort binnen uiterlijk 14 dagen. Wanneer de gehele bestelling wordt geretourneerd, worden ook de bezorgkosten vergoed. Bij retourneren van een deel van de bestelling, komen de bezorgkosten voor eigen rekening. De terugbetaling wordt uitgevoerd met hetzelfde betaalmiddel als gebruikt in de webshop.

Overig
Het ruilen of retourneren van online aangekochte artikelen is ook mogelijk in één van onze vestigingen.