Categorieën

Leveren

Wij versturen al onze bestellingen met PostNL. Zodra je bestelling wordt verzonden, ontvang je van ons een track & trace nummer waarmee je je online aankopen kunt volgen.

Het is ook mogelijk om je online bestelde product af te halen in een van onze filialen. Hiervoor kies je tijdens het plaatsen van je bestelling de optie afhalen in één van onze filialen en selecteer je het gewenste filiaal. Je ontvangt dan telefonisch of per e-mail bericht dat de artikelen voor je klaar liggen. Het ophalen van je bestelling is mogelijk tot 14 dagen na de berichtgeving dat de artikelen klaarliggen. Bij het afhalen van de bestelling verzoeken wij je de orderbevestiging mee te nemen. Aan bezorging binnen Nederland en het afhalen van bestellingen in een Berden filiaal zijn geen kosten verbonden.

Overig
Controleer direct na ontvangst van de bestelling of de artikelen compleet en onbeschadigd zijn. Mocht dit niet zo zijn, neem dan direct contact met ons op via telefoonnummer 045-8506850 of vul het contactformulier in.