Categorieën

Geselecteerde filters

  • Kayori Shizu

Kayori Shizu

177 gevonden artikelen
Aantal
Sorteer op:
FILTERS
FILTERS

Geselecteerde filters

  • Kayori Shizu

Kayori

Kayori is een home en lifestyle brand, die de schoonheid van natuurlijke materialen bij jouw in huis brengt. Alle producten worden met respect voor de planeet ontworpen. Zo word er gebruik gemaakt van natuurlijke vezels, kopen ze de materialen zorgvuldig in en verwerken ze minimaal. Zo voelt het katoen aan als katoen, linnen als linnen en kasjmier voelt aan als kasjmier. Kayori creëert unieke, eigentijds ontwerpen die passen bij een bewuste levensstijl. Al het textiel van Kayori is rustiek, elegant, aanzienlijk en zacht, met de meest pure vezels en hoogwaardige constructie voor textuur en handgevoel waarvan je jaren plezier zult hebben.

Bij Berden Fashion shop je de heerlijke zachte plaids van Kayori in verschillende mooie natuurlijke kleuren. Daarnaast vind je ook de Kayori Shizu hoeslakens in tal van kleuren en van de mooiste kwaliteit.

Merken

Prijs

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.