Categorieën

Geselecteerde filters

  • Ilse Jacobsen
Ilse Jacobsen

Ilse Jacobsen

Categorieën

2 gevonden artikelen
Aantal
Sorteer op:
FILTERS
FILTERS

Geselecteerde filters

  • Ilse Jacobsen

Ilse Jacobsen

Ontwerper en Ondernemer Ilse Jacobsen is geboren en opgegroeid in Denemarken. De collectie is dan ook een weerspiegeling van de Scandinavische levensstijl en rustgevende natuur die je daar vindt. Ilse Jacobsen is begonnen met het ontwerpen van regenlaarzen. De regenlaarzen moesten vooral stijlvol, functioneel en comfortabel zijn, die je zowel in natuur als in de stad zou dragen. Na de regenlaars begon Ilse Jacobsen aan de collectie regenjassen. En ook dit was een groot succes. Ilse Jacobsen lanceert jaarlijks twee collecties met nieuwe en eigentijds stijlen die zowel passen bij een leven in de stad als in de natuur. Met een uitgesproken vrouwelijke touch brengt zij functionaliteit met gevoel voor comfort en stijl samen in haar producten.

Bij Berden Fashion vind je de functionele en comfortabele regenjassen van Ilse Jacobsen. Een natuur mens of niet... In Nederland is een regenjas altijd een goed idee!

Categorieën

Merken

Kleuren

Prijs

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.