Categorieën
Engelsrufer

Engelsrufer

(0 gevonden artikelen)

Helaas, wij hebben geen artikelen gevonden met de zoekopdracht:
''

Controleer je zoekterm of probeer een minder specifieke zoekopdracht.

Als je naar pagina's wilt zoeken, klik hier.

Filters
Filters

Engelsrufer

Gelooft u in beschermengelen? Bij Engelsrufer wel! Zij hebben namelijk nagedacht over hoe iedereen zijn eigen beschermengel heeft maar ook over hoe je deze kunt oproepen. Een oude traditie heeft hierbij geholpen. De "Engelsrufer" is een kostbaar juweel, dat zo kwetsbaar is als een engel, maar sterk genoeg om te helpen in alle situaties. Ze zijn handgemaakt met zorg en hoge kwaliteit van 925 sterling zilver en afgewerkt met een rhodium plated oppervlak.

De "Engelsrufer" is in drie maten verkrijgbaar en heeft een geluidsbal in de korf. Ook de geluidsbal is handgemaakt en zorgvuldig geschilderd. Iedere bal heeft zijn eigen geluid en is verkrijgbaar in negen verschillende kleuren die allemaal een andere betekenis hebben. Deze ballen zijn ook los verkrijgbaar bij Berden!

Engelsrufer Online

Engelsrufer is online verkrijgbaar bij Berden.nl! Naast de standaard pendanten zijn bij ons ook de armbanden, kettingen, oorbellen en losse geluidsballen verkrijgbaar. Ook kun je bij ons terecht voor Engelsrufer Charms waarmee je jouw sieraad nog unieker kunt maken. Denk hierbij aan een mooie vleugel met zirkonia of de hand van Fatima.

Neem snel een kijkje in onze webshop en sta versteld van de mooie collectie sieraden van Engelsrufer!

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.