Categorieën

Berden gaat voor duurzaam

Bij Berden is groen meer dan een kleur! Als familiebedrijf gaat Berden op verschillende manieren om met duurzaamheid. Zo zijn wij actief met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Berden Voorjaarsloop en de kledingzak inruilactie tijdens de Opgeruimd staat Goed! weken.

Berden t Goed weken

Opgeruimd staat Goed! weken 15 t/m 27 september 2020

Weggooien van kleding vinden we bij Berden zonde! Wij geven kleding graag een tweede leven. Daarom vragen we jou om je kast op te ruimen, de kledingzak van Het Goed te vullen met oude kleding en deze in te leveren bij één van onze Berden winkels.

Doordat je jouw herbruikbare kleding naar ons brengt voorkom je dat het afval wordt. Zo dragen we samen bij aan duurzaamheid en een beter milieu. Voor jouw bijdrage willen we je graag belonen. Per gevulde zak met dames- of herenkleding ontvang je een cadeaubon t.w.v. €5 te besteden in onze winkels (met uitzondering van afgeprijsde artikelen).

De tassen zijn af te halen in onze mode winkels. De actievoorwaarden op een rijtje: 
  • De waardebon is niet in te leveren op afgeprijsde artikelen
  • Maximaal 1 waardebon per aankoop 
  • Bij besteding vanaf €25,- 
  • De waardebon is 1 jaar geldig na uitgave
  • Tijdens de Opgeruimd staat Goed! weken ontvang je ook een *Limited edition Berden chocoladereep van Tony Chocolonely maximaal 1 per klant. OP=OP
De waardebon is alleen in te leveren bij damesmode, grandissimo, herenmode, kicks women, basement dames en heren en kindermode.
Meer informatie vind je hier.

Berden en Het Goed

Dit duurzame initiatief is opgezet samen met kringloopwarenhuis Het Goed. In de gezellige winkels van Het Goed vind je mooie gebruikte spullen zoals kleding, schoenen, tassen, meubels, woonaccessoires, speelgoed, boeken en nog veel meer! Winkels waar je inspiratie kunt opdoen en avontuurlijk kunt shoppen. Bekijk hier voor een winkel bij jou in de buurt. 


Resultaat vorige actie: Opgeruimd staat goed 
Van 2 t/m 15 maart heeft Berden actief actie gevoerd voor onze samenwerking met het Goed.

Het doel van de actie was om zoveel mogelijk vollen kledingzakken voor Het Goed te verzamelen. En dat is gelukt. In maar liefst twee weken tijd werden er meer dan 700 volle zakken ingeleverd!

Voor de actie heeft er op vrijdag 6 maart een artikel over de samenwerking tussen Berden en Het Goed gestaan in de Nummer 1.

Download hier ons nieuwsartikel uit Limburgs grootste familieblad Nummer 1.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.