Categorieën

Geselecteerde filters

  • Club Voltaire

Club Voltaire

0 gevonden artikelen
Aantal
Sorteer op:
FILTERS
FILTERS

Geselecteerde filters

  • Club Voltaire

Club Votaire

“Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live. Fashion is music.” 

Club Voltaire is in 1995 opgericht in het Italiaanse Pistoia. De collecties van dit merk worden gekenmerkt door rigoreuze lijnen, een strakke aansluiting en het gebruik van verfijnde stoffen, speciaal voor de moderne chique vrouw die ook geniet van humor en creativiteit. Bij elke collectie wordt er gekeken naar de nieuwste trends, gecombineerd met kenmerkende details van Club Voltaire zelf. Hierdoor is elk kledingstuk uniek en onderscheidt het zich van andere kledingmerken. 

Of je nu kiest voor een mooie Club Voltaire jurk, een nette Club Voltaire blouse of een comfortabele Club Voltaire pantalon, je vindt dit allemaal in de webshop van Berden Fashion. Bekijk nu de nieuwste collectie.

Merken

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.