Categorieën

Geselecteerde filters

  • 10DAYS
10DAYS

10DAYS

Categorieën

2 gevonden artikelen
Aantal
Sorteer op:
FILTERS
FILTERS

Geselecteerde filters

  • 10DAYS

10DAYS

In 2007 lanceerde 10DAYS haar eerste collectie bestaande uit 15 styles in 3 kleuren. Dit idee groeide uit tot een geliefd en veelzijdig feel good merk met een eigenzinnig karakter en altijd een stapje voor. 10DAYS is meer dan een modemerk. 10DAYS richt zich niet specifiek op een bepaalde doelgroep maar spreekt een specifieke mindset aan.
Feel good, sportiviteit en spiritualiteit zijn begrippen die opkomen bij het merk 10DAYS.

10DAYS Online

De collecties van 10DAYS zijn natuurlijk ook verkrijgbaar bij Berden. Zowel in onze vestigingen als in onze webshop. De collecties van 10DAYS bij Berden vullen elkaar aan en zorgen telkens voor een herwaardering van eerder aangeschafte styles en creatieve looks. De focus van 10DAYS bij Berden ligt bij natuurlijke materialen, fijne pasvormen, hoge kwaliteit en lange levensduur. Bekijk onze mooie 10DAYS jurken, 10DAYS tops en 10DAYS vesten en bestel ze eenvoudig online. 

Categorieën

Merken

Maten

Prijs

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.